Sep 19, 2011

Kids and Cakes

salam and hye hibernating mammals !

i was just excited with superbly awesome performance by 
Manchester United over Chelsea 
3-1
memang winRAR !
(Torres gonna felt guilt for a decade i thought! and maybe he should go back to Liverpool.
and Uncle Suarez will teach him on how to score again. *oh,jahatnye mulut saya^^..)

okay.habis cerita pasal the reds and blues stuff.
back to our topic.
.
.
kids love cakes is it ?
yes! can see from their expression lah bro.
the way they blow the lilin memang lain if compared to us yang usia dah besar gabak ni.
kan kan kan ??
with their cute cheeks puffed-up, they blew sekuat-kuat hati all the lilin.hihihi~.
picture from dearie uncle gugel :)
see their puffed-up cheeks ?? hohoh. cute !
kalau dah umur2 macam aku ni, nak tiup lilin pon macam dah malu2.
we just trying to blew off the lilin seayu mungkin ! hoho. Bingo!

today : 19th September 2011
is my lil' brotha's birthday.
ohmaiugudness !! if i were there :'( memang kau tak
merasa lah dik all the crunchy chocolate kat tepi kek tuh! ;D
and from the MMS my mom sent, he just looks excited gila nak potong kek.
abah and emak bought him two cakes !
satu kek celebrate kat rumah and the other cake potong kat sekolah 
and celebrates among his bossom friends.
(oh .. ini imba okay !time besday saya mak wish jee ..)

haha ! kind of silly things lah kan kalau aku nak merajuk dengan mak aku 
sebab tak belikan aku kek masa birthday aku .
beliau besarkan aku . didik aku. hantar aku belajar sampai masuk universiti ni pon
dah cukup bless dah :)

so, to adik echad (his name is irsyad actually..^^) :
Happy Birthday and semoga menjadi anak yang soleh.
WE LOVE YOU, ADIK !! *hug.


okbai.


-thanks for reading-

7 comments:

serizawa's said...

kte nak dua bijik kek gak..!! jeles..

serizawa's said...

kte nak dua bijik kek gak..!! jeles..

IZYAN KAHER said...

hahah ! okay boleh2 . kita bg awak cupcake 2 bijik eh nanti :))

Nurulbadiah Lai said...

i love kids..
i love kek

IZYAN KAHER said...

nurulbadiahlai : the kids love u too :) thnx dropped by here ^^,

aishah rahman said...

thnks dtg blog qaseh..ni code utk bquote tu..

1. cari code ]]>

2. paste code kat bawah ni di atas cado 1. td pham kn???

.post blockquote:hover {
background-color: #FF4D7D;
-webkit-transition-duration: 2.5s;
background-image:url(http://dl2.glitter-graphics.net/pub/500/500832ctg1860s2y.gif);
background-position:bottom right;
background-repeat:no-repeat;
border:1px dashed #FC8AA8;
border-right:10pt double #FC8AA8;
}

3. yg ada link tu awk tau kn nak dpt kat mne??

4. yg # tu bleh dpt kat http://html-color-codes.info/

s.y.a.r.q said...

mmg kids suka kek sangat2. Dulu pernah jadi cikgu taska.... Buat birthday party untuk budak2 tu.. Sekali 3 kek beli. Berebut2 semua nak tiup lilin. Hehehe