May 22, 2011

Soaring The Eagle

assalamualaikum and how's you doin' mammals !
just got back from Soaring The Eagle(STE) programme yesterday
have to go all the way from PD to TORONTO memang very tiring duhh
for those yg taktau what is STE
come and do read ! :)
actually this programme is conducted by 
PETRONAS company under PETRONAS Management Tranining a.k.a PERMATA ..
all PETRONAS scholar are compulsary la to attend this programme

at first aku rasa memang taknak pergi camp ni
sebab this programme kacau aku punya cuti semester !
but at the same time aku perlukan something like motivation to increase back my spiritual level yang macam dah nak tenggelam ni before start UG programme
alhamdulillah .. tergerak nak pergi
so here we go lahh !




seriously that place memang awesomeee
memang kena la dengan tagline resort tuh
"the exciting tropical life of the Carribean"

roughly aku rasa the programme memang tersangat lahh bagus ! 
indeed, 10 kali ganda lagi bagus kowt dari kem2 motivasi yang aku pernah pergi sebelum nih.
especially kem2 yang fasilitator dia melalak lalak menjerit sound orang yang datang lambat, muka kerek takpayah nak cerita lahh .. macam mintak kena tonyoh dengan mop lantai jeww. huhu

actually ada dua group in my batch yang akan pergi ber'STE nih .
tapi seems aku dalam 1st group . so our camp started on 16th to 21st of may.
and the 2nd group akan pergi bulan september nanti at PERMATA in Bangi.

ohkayyy . 
just want to share with you guyss about my experience there.

kitorang dibahagikan kepada 3 big group which are :
samba 1 . samba 2 . samba 3
in each samba , we've 4 small groups named :
primax . mach 5 . syntium . sprinta
and i was in primax lahh together with wanee,azwan,faiz,shafiq,deva and romly
(korang best!)

most of the activities memang enjoyable instead of the input yang super duper best !
the faceess memang honestly friendly and caring .
the way they treat us . ouchhhh ! so lovely ..

next is about the food and facilities
food yang dyorang provide memang terbaik dari ladang !!!
plus it was free man .. hahaha
engat lagi one of the waitress kat situ cakap
"biar tak cukup tido dek . jgn tak cukop makan"
hahahaha
rooms pon comfort and fully air-cond
so , i think no wonder lah kalau senior yang pergi previous camp cakap yang PETRONAS spend about RM2000++ for each person in this programme

i'm not going to tell what activities that we've go through
tak surprise lah nanti kann for korang yang belum pergi
just can conclude and guaranteed yang korang tak akan rasa regret even terpaksa pendekkan midsem break
mama tasnima ada kata :
"one kind act may bring a great impact"
thats why aku rasa keikhlasan nak join programme ni kena ada even kecik jeww
who knows your small sincerity tu boleh caused you to change your whole life . kan ?

this our thoughtful mama tasnima :)

ohkay now is pitchaa time!
letscekedoutyaw


the samba 1 mates


during cultural night



beach time ! pose pose ..




out bye

-thanks for reading-

nota kaki : gonna start my UG soon insyaallah .. but the timetable already mess me up . duuuhhh !!








6 comments:

~munnyrah.zaliran~ said...

my mama rina ckp. esu spent rm 3500 each person. alhamdulillah dpt something back from it

aku cool said...

haha.. terbaek lahh yan :D

IZYAN KAHER said...

woshhh ! that cause a lot of money ya cik mun !! :DDD

glad hearing u gain something from it :)

IZYAN KAHER said...

---> aku cool

ouuhh. thanksss ! :)

Admiral Hafiz said...

laaaa
utpian jugak ke?
xperasan lak...

nway best STE ni
makan sedap
nyum3

Entry Terkini:
Review FIlem Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

IZYAN KAHER said...

tahu takpeeee ! the most important is IT'S FREE man!!!! ;DD