May 25, 2011

LADY GAGA vs LADY GAJAH

assalamualaikum and heya peeps !
how's your day ? 
hope yours is great as mine.
http://www.smileycodes.info


nampak tak pic kat atas nih ?
kalau tak nampak memang dah tak lama dah tu .
aku suggest baik hang blah dari laptop tuh sekarang . pergi ambek semayang . baca quran :)
*i'm just kidding actually..chillax !
emm..today's entry is all about the picture and the title above
actually, lately i've been wondering too much laa pasal satu benda ni
which is GEMUK !http://www.smileycodes.info
some ppl called it boya,GAJAH or any other words yang sewaktu dengan nya laa..

bagi aku lah kann . 
why you should think negatively dengan that gelaran ..

hina sangat ke kalau orang panggil awak gemuk ?
kenapa ? masuk neraka ke kalau gemuk ?
kalau gemuk, tak boleh berjaya dalam hidup ey ?

korang patut rasa bersyukur tahu tak !!
even berisi pon masih sihat walafiat . 
*even not at all laaa . heee~
masih cukup pancaindera .
ada kaki .. ada tangan complete pakej with sepuloh jari

just bare in mind yang Allah jadikan sesuatu ada sebab .. ada hikmah nye
bukan saja-saja Dia jadikan kau 'berisi' :)
maybe Dia nak prevent kau dari dedah sana .. dedah sini ..
biar tak cantek kat luar tapi cantik kat dalam ..
cantik kat luar tuh tak kekal ponn der . 
umor meningkat . cantik will gone slowly by slowly due to kedut-kedut and etc.
kan ?
http://www.smileycodes.info
tapi kalau awak cantik kat dalam .. it's permanence ! 

if others keep on called you with that 'jerk jerk' names , just say "lantak kau lahh !!" with that person..
http://www.smileycodes.info
aku tawu most of you know about phrase ALLAH MAHA ADIL kann ??
so, keep on smilling and enjoy your life to the fullest !
http://www.smileycodes.info


till then out 

-thanks for reading-



2 comments:

chikuwa nme ktew said...

setuju2 ngn fenda fart ko sgt bernas tu...

IZYAN KAHER said...

heeeee ! it just my own opinion . :) others aku taktau .. ;p