Aug 2, 2011

Si DOMO-KUN Yang Cumel, Media dan Trend Maknusie

bila dah malam .. otak dah serabot .. tapi mata tak boleh terpejam.
nilah jadinya .. menaip yang  bukan2 di dada blog.
entry dikhaskan untuk si penggila domo-kun.
opss sory..forgot to bagi salam.heheh
Assalamualaikum!

DOMO-KUN
ramai orang dah domo-maniac kat luar tu .
aku pon taktahu bila dia ni famous?
sejak ada pengaruh media, semua orang terus suka beliau.
dah macam trend semua maknusie nak guna accessories yang ada kaet maet with this domo.
aku sala sorang maknusie itu. ekeke!
sampai ada blogger yang buat contest semata-mata nak bg baju domo free kat orang:)
kalau tak silap masa awal 2006 dulu masa domo ni keluar, semua orang kata beliau menyeramkan.(aku terkecuali..^^)
maybe because of its gigi yang macam pirana or sebab dia nih berasal dari telur.
wait seminit ! korang tahu ke dia nih made up of telur??


-thanks for reading-

2 comments:

.: Mr Aril :. said...

domo kun!

hoho..yg pasti kenapa la rmai yg gila2kan benda alah ni..padahal byk lg bnda yg lg comel dr ni kan..mybe ikut musim kotw..

nice 2 knw u!ada cite domo ke..xtaw lak..hahaha

IZYAN KAHER said...

:)) .. domo dah pemes sekarang .. tp blog nh je tak pemes2 ..hoho

nice to knw u too software dummies ! haha