Jul 31, 2011

Konsert Kembara Sufi IX : Ex-Ruffedge,VE & Innuendo dan Ketayap Mereka di UTP

salam and hi readers!
alhamdulillahh . finally .. Kembara Sufi IX berakhir dengan penuh gilang-gemilang !!
(bajet macam orang satu malaysia tau je pasal Kembara Sufi IX kat univesti aku ni..haa)



more than 1100 ppl came to the concert
and as the committees, for sure la kitorang amaze gilaa bahh:)
rezeki Allah no one could expect kann ?
He knows how far kita dah berikhtiar , 
so insyaallah at the end mesti ada reward yg kita akn dapat.
jangan putus asa..orang cacat pon tak reti putus asa tau.

btw .. having a chance to take the pictures with all the retiss..hahah!
seriously, excited wohhh .. ! :P

with azan addin a.k.a azan ruffedge

lah ahmad and amer munawer

imam muda asyraf pon adaaa! :)
dalam crowd yang ramai tu, ada je suara2 maknusie yang berkata belakang2:
"watpe laa sesak2 nak ambik gambar dengan artis2 nih?? dyorang pon maknusie jugak.
masalah negara betol lah!!"

eh, helo sayangss .. 
it's not that sebab depa retisss kami2 sebok nak bergambor ngn depa.
the reason is just chances nak jumpa dgn mereka lagi sangat la rendah.
just trying to keep the memories :)

aku ada je amek gambar dgn maknusie2 comel kat bawah ni..
sebab aku susah nak jumpa dyorg lagi pasnih.
as i said "trying to keep the memories"

with kak fiza yang ber'internship at KL.
tq sebab willingly to come kak ! :)

with diba the siblings!haha
she's gonna fly to france nyway.
thnx for coming .. oh sumpah terharu nmpk kau:'(

the JPA-MARA(JPM) scholars commitees. lekk^^

with all the HICOM's and committees ..
perghfomm weyy kitaa !!

actually nowseeheart ws also there.
cuma takdapat to ave a pictures with them all.sobbss !>.<
video pon boleh lahhh .

credited to admiral hafiz

-thanks for reading-

3 comments:

Sufi said...

wahh..kembara SUFI ?? he..he..

IZYAN KAHER said...

bangga lettew ada nama dy kat big event unibesti kitorang ! :PP

thnx for following sufi :)

ariff said...

blog yan ke
x tau la plak