Mar 19, 2011

lean on me

 "Lean me, when you're not strong And I'll be your friend"
-adapted from GLEE-

 Bila ditranslatekan song lyrics kat atas tuh bunyinya lebih kurang macam ni la 
"Bersandarlah padaku, ketika engkau sedang lemah dan Aku akan menjadi sahabatmu". 
satu statement yang wat YN asew touched tiba2
 dan membuat YN semakin berkaca
tertanya-tanya pada diri sendiri
 sudahkah YN menjadi sahabat seperti itu?

SAHABAT SEJATI
seseorang yg akan jadi tempat kita untuk lean on and spill out evrything kat dy
willingly untok spent time to hear our problems even assignment berlambak
encourage kita untuk strive jadi orang yang lebih baik
sangat perfect to describe :)




"Seorang sahabat menaruh kasih setiap waktu, dan menjadi seorang saudara dalam kesukaran."
[Amsal 17:17]

yes
truthful sahabat bukan cuma ada time kita senang+suka je
tapi time kita tengah susah
time kita tengah duka . sedih


sape cakap dia boleh survive sorang2
without any insan named 'KAWAN'
mai habaq kat cheq
cheq nak lompang muka dia sebab dy menipu
*macam berani je nak lempang orang . haha

honestly . YN can't imagine life lau takde kawan
sure lonely gila ah
kalau mati sorang2 . aigoo ! lagi laa
scaryyy nyeee..
tanak laa camtuh

KITA SAHABAT SELAMANYA 
kan .. kan .. kan .. ??







2 comments:

~munnyrahzaliran~ said...

hehe.comel la gamba kucen. lagu jiwang seh

IZYAN KAHER said...

bwueekkkk .. diam2 !! hahaaaaa ..